Psychobilly Meeting Festival 2020 ajornat a al 2021 a causa de l’Covid19

L’ organització del Festival Psychobilly Meeting i l’Ajuntament de Pineda de Mar, han pres la decisió de posposar la realització de l’esdeveniment fins al 2021. El Festival que tenia data de el 30 Juny a el 6 de Juliol es celebra desde fà 27 anys i és la primera vegada que falta a la seva cita.

El motiu és causa de la crisi sanitària pel Covid-19,  i es vol actuar amb responsabilitat moral, per part de l’organització per evitar l’exposició, preservan i garantint, la seguretat dels veïns de la nostra població així com dels assistents que acudeixen tots els anys de totes les parts de món, evitant nous brots d’infecció i contagis derivats de l’contacte amb visitants d’altres països amb possibles fases de control de la pandèmia molt diferents.

Una altre de les raons és la incertesa respecte a la normal celebració de l’esdeveniment per qüestions logístiques com la mobilitat dels artistes o assistents o la disponibilitat hotelera per acollir el gran nombre de visitants a l’esdeveniment.

Una decisió trista i dolorosa tant a nivell sentimental per tots aquests anys de treball i esforç i un gran cop econòmic tant per a l’organització de festival com per a la població de Pineda de Mar.

Esperem que la situació millori amb el temps i tant el sector cultural com turístic, tan important per a la nostra població es recuperi el més aviat possible, sent conscients que serem els últims a sortir de la desescalada.

Si tot va bé, les noves dates per el festival Psychobilly Meeting, serán del 29 de Juny a el 5 de juliol  2021.